Zoek op uitsluitend EAN code

Fishing tackle

Thema: LFT Trust 4-braid

 

De nieuwe LFT Trust 4 Braid is een ronde, soepele, sterke en slijtvaste gevlochten lijn. Doordat de lijn mooi rond en glad is, is deze uitstekend geschikt om verre worpen mee te maken. De knoopsterkte is perfect, zowel rechtstreeks geknoopt aan een wartel of kunstaas, als ook aan een fluorocarbon of nylon voorslag. De LFT Trust 4 Braid is geschikt voor zowel zoet- als zoutwater en is beschikbaar in acht verschillende diameters van 10/00 t/m 26/00 mm in de kleuren groen, geel en rood.

Hashtags:  #LFT #leonardsports #legendaryfishingtackle #Trust4Braid #Trustbraid #trust #braid

Thema: Wielco

Wielco is een van ‘oudsher’ zeer bekende voerfabrikant. Naast het uitgebreide assortiment aan voer is er ook een compleet pakket aan accessoires van Wielco beschikbaar. Dit pakket is volledig afgestemd op de behoefte van de moderne visser. Van voer- en method korven tot wartels, haken, tools, rigs, kant-en-klare tuigen en een steunen. Kortom alles wat u nodig hebt bij de witvis, method en commercial visserij vindt u in het pakket van Wielco. 

Hashtags:  #wielco #leonardsports #legendaryfishingtackle #penvissen #methodvissen #feedervissen #karper #witvis #brasem #voorn

Thema: Zeebaars

  

De Sportex Rapid Seabass is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse zeebaars visserij. De snelle blank geeft iedere aanbeet moeiteloos door en heeft veel power achterin. Met de Sportex Rapid Seabass kunnen makkelijk verre worpen gemaakt worden en is er voldoende power om de zeebaarzen uit de stenen en obstakels te houden.

Omdat de zeebaarsvisserij is bij uitstek een kunstaas visserij is, sta je de hele dag met de hengel in je hand. Door het lage gewicht van de blank is dit met de Rapid Seabass geen enkel probleem. Afgebouwd met lichtgewicht Sic geleideogen een robuuste molenhouder en een slijtvast EVA foam handvat. De Sportex Rapid Seabass is verkrijgbaar in 3.00m en 3.30m met een werpgewicht van respectievelijk 50 en 75 gram.

Hashtags: #sportexhengels #sportex #zeebaars #zeebaarsvissen #zeevissen #bass #wolfsbarsch

Thema: LFT DiaTec XF

De LFT DiaTec XF serie is gemaakt voor en door kunstaasvissers.

De blank is gemaakt van topkwaliteit carbon met een hoge herstelcapaciteit. Hierdoor zijn de hengels “snel” wat resulteert in verder en preciezere worpen én een extreem gevoelige hengel. Iedere aanbeet wordt feilloos doorgegeven maar ook ieder hobbeltje en bobbeltje kan makkelijk gevoeld worden. En dat heeft bij bepaalde visserijen zeker zijn voordeel. Daarnaast hebben de hengels meer dan voldoende body om de vis te drillen.

De hengel is sober afgebouwd met subtiele blauwe details. De reel/molenhouder is zo gepositioneerd dat er goed contact met de blank is en zodoende een nog beter gevoel. De K-style geleideogen zijn superlicht en zorgen ervoor dat er de lijn optimaal geleid wordt.

In de DiaTec XF zijn meerdere spin modellen, een dropshot model en meerdere baitcast modellen beschikbaar.

Hashtags:  #LFT #DiaTecXF #roofvis #LegendaryFishingTackle #LeonardSports

Archief fishing tackle