Zoek op uitsluitend EAN code

Roofvis Dobbers

Sorteren op
Weergave:

Nieuw in ons assortiment! Float dobbers voor doodaas vissen. Groot assortiment van uiteenlopende modellen voor diverse visomstandigheden, Verkrijgbaar in verschillende lengtes en grammages. De grammages zorgen ervoor dat je op zowel grote als kleine afstanden kan vissen! De float dobbers hebben allemaal een rode punt zodat je met alle weersomstandigheden een opvallende dobber in het water hebt!

De LFT Hoempie Ploempie dobbers van Leonard Sports zijn beschikbaar in twee uitvoeringen. Door de extra drijflichamen op de boven antenne kun je extra actie geven aan een dood aasvisje of stukje vis dat je uitgeworpen hebt op zoek naar snoekbaars. Je tikt het aas omhoog en laat het dan weer terug naar de bodem zinken. De Straight, Fat en Cigar uitvoeringen van de Hoempie Ploempie dobbers zijn verkrijgbaar in drie verschillende draagvermogens en ze hebben een winkeladviesprijs die schommelt tussen de €4,75 en de €5,50. Websites: www.leonardsports.nl en www.joyoffishing.nl.

Bron: Beet Magazine

 

Roofvisdobbers komen meestal in beeld wanneer de winter arriveert en de doodaasvisserij op snoek eenmaal aanvangt. Ben je nogal kieskeurig, dan scheelt het om eens in het assortiment van LFT te kijken. Zo heeft dit merk een brede serie LFT Pike Floats in allerlei vormen, groottes en drijfvermogens, zoals pencils, sliders en ouderwets goede ‘kurken met gleuf’. Overigens hoef je niet tot de winter te wachten, en ook niet alleen de snoek als roofvis op de korrel te hebben, want ook voor andere vissoorten heeft LFT dobbers, zoals foreldobbers, mooie hoempie ploempies voor de snoekbaars.

Kijk voor een overzicht van de LFT materialen en een lijst met dealers op www.leonardsports.nl of check de website www.joyoffishing.nl

Bron: Dé Roofvis